woensdag 3 augustus 2011

Workshop Moederdag

hallo iedereen,
Zoals beloofd in de nieuwsbrief is hier het voorbeeld van de workshop nu vrijdag voor Moederdag. (voor de geïnteresseerden: er is nog 1 plaatsje vrij!)
(Moederdag? Hoezo moederdag, dat was toch al enkele maanden geleden? Die reactie krijgen we nogal vaak, maar voor ons, inwoners van de provincie Antwerpen is dit niet zo, wij vieren nl. Moederdag op 15 augustus, het feest van de patroonheilige van Antwerpen: Maria) Zo zie je maar dat je elke dag nog iets bijleert :)

Hi everyone,
Here as promised by me in my newsletter, pictures of what we're going to make next friday for Mothersday.
(Mothersday? Didn't we celebrate this months ago already? What is she talking about? - that's a reaction I often get, but let me explain: Here in Antwerp, we celebrate Mothersday on August 15, it is the day of our cities saint: the Holy Mother Maria, so we celebrate our mothers on her holiday) See, you learn something new every day!

We gaan dan ook een kadotasje maken, helemaal in de Vintage style, met achteraan een zelfgemaakte envelop met kaart, en in die kaart steken we als verrassing een klein verwennertje. We'll be making a giftbag in a Vintage style, and on the back we'll make our own envelope. Insisde will be a matching card with a little treat inside.

Tot binnenkort!

4 opmerkingen:

Patrice zei

OOOOOOHHHHH Inge wat een grote pech dat ik deze moest missen.. Hij is prachtig geworden!!!
Prachtige kaart ook trouwens.

Grtjs Patrice

celia zei

Ik zag het deze morgen in het echt en dan is het nog mooier!!!!
Dankjewel voor het lieve ontvangst...ons zie je zeker nog eens terug!
Veel liefs, Celia.

Inge zei

Bedankt voor de complimentjes ! Is altijd leuk om te horen.
Celia, graag gedaan hoor, ik ben blij dat jullie het zo leuk vinden. Bedankt om langs te komen en je weet het ... altijd welkom!
Groetjes
Inge

Vera zei

Dit tasje heb ik cadeau gegeven aan m'n schoonmoeder Lucy, op m'n huwelijksfeest. Ze was dolgelukkig, en is er direct mee gaan stoefen bij de familie.
Bedankt voor de workshop.
Vera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails