maandag 3 augustus 2009

mini album canvas

Het wordt een leuke les waarin we met karton, canvas en prachtig papier van GCD studio's een boekje in een boek gaan maken.

Hier alvast enkele foto's (ik heb geprobeerd de foto's zo klaar mogelijk te maken, maar geloof me, in het echt is het veel mooier)

Zo ziet het boek eruit als het dicht is (tussen haakjes, weten jullie dat we een ruim assortiment slotjes hebben voor albums? en aan zeer democratische prijzen!)
Als je het opent, dan zie je dit, in het midden zit het mini album.Dit is het boekje (op de foto ziet het er groter uit dan het is in vergelijking met de vorige foto, hmm :))En om jullie een idee te geven van de binnenkant en wat je er thuis van kan maken, hier enkele sfeerfoto's, maar welke foto's jullie erin gaan verwerken, kiezen jullie natuurlijk helemaal zelf)

De deelnemers aan deze workshop kunnen de kleur van de cardstock en het lint zelf bepalen, de rest blijft hetzelfde als op de foto's.
Heb je interesse in deze workshop? Stuur dan even een mailtje of kom volgende week eens langs als de winkel terug open is. De workshop gaat door vanaf 4 personen, en er is nog ruim plaats :)

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails