donderdag 11 juni 2009

Mijn naam is Inge Laurent en ik ben zo gelukkig geweest om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken.
Zo ben ik eerst begonnen met een hondenkapsalon en dierenwinkel, dieren zijn immers altijd heel belangrijk voor mij geweest, en dit leek dan ook de beste keuze. Als kind was ik ook al altijd creatief bezig net zoals mama, zo maakten we o.a. kaartjes , kralenboompjes en knutselden we dingen in elkaar en dat is nooit veranderd :)
Toen ging ik in 2001 met papa op vakantie naar Amerika. Samen met een vriendin die daar woont gingen we naar enkele grote hobbywinkels en daar ontdekte ik prachtig papier, het bleek scrappapier te zijn en dat kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik nam het mee naar huis als kadootje voor mama en zo is onze passie voor het scrappen begonnen dat ik combineer met m'n passie voor dieren, mijn huisdieren zijn mijn geliefde scraponderwerp en spelen dan ook meestal de hoofdrol in mijn projektjes.
Al heel snel werd duidelijk dat er hier niet zoveel te vinden was en in 2003 heb ik mijn hondenkapsalon en dierenspeciaalzaak uitgebreid met scrapmateriaal dat ik o.a. rechtstreeks uit Amerika importeer en het geven van workshops. Ondertussen zijn we al enkele jaren verder en is ons aanbod behoorlijk uitgebreid, het werd zelfs zo erg dat we zelf het overzicht verloren en begin januari hebben we onze winkel helemaal hernieuwd tot een waar scrapparadijs.
Wekelijks worden en nieuwe artikelen geleverd en raakt onze winkel steeds voller :)
Hier enkele sfeerbeelden:

Een deeltje van ons assortiment papier

Bazzill papier: we hebben ongeveer 225 verschillende kleuren, zonder de speciale cardstock erbij te rekenen zoals de swiss dots en double dot van Bo Bunny


Onze houten stempels

Onze clear stamps, jammer genoeg hebben we niet genoeg plaats om alles open te hangen, en hangen ze voor elkaar :)

3 opmerkingen:

pruts zei

proficiat met je blog !!
ik zal precies eens langs moeten komen naar je winkel. zoveel cardstock !!!!!!!

L3 zei

wauw handig die blog
als je in drukkere tijden niet ieder week langsgeraakt ;-)
kan je toch al eens een blik werpen op....

DO zei

heel goede idee deze blog ! en proficiat !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails