zondag 23 april 2017

Feestmaand: week 1

Hallo iedereen,

Vandaag - zondag 23 april - is het net 1 jaar geleden dat In 't Woefke de deuren opende hier op het nieuwe adres in Deurne .... wat vliegt de tijd toch snel !

De maanden voor ons verhuis waren enorm stressvol, met veel werk, heel veel heen en weer geloop om de veranderingen in goede banen te leiden, in Wommelgem moest tussendoor alles ingepakt worden voor de verhuis ... we hadden welgeteld 1 week om alles ingepakt en 1 week om alles terug uitgepakt te krijgen om dan 's zaterdags hier de deuren te openen .... het was spannend, héél spannend, maar we hebben het gehaald met de nodige hulp van vrienden, want zonder hen was het ons nooit gelukt !

Maar we hebben er nog geen minuut spijt van gehad; de winkel is beter gelegen, makkelijker te bereiken met het openbaar vervoer (op 10 min. van het Centraal Station in Antwerpen met de metro), de winkel is ruimer en lichter, veel prettiger om te winkelen, te workshoppen en te werken, .... kortom, we hadden het al veel vroeger moeten kunnen doen :)

En dat moeten we vieren, dus tijd voor een Feestmaand! Die begint op di 25 april en loopt door t.e.m. za 27 mei.

Wat houdt dit in:
elke week hebben we een nieuwe promotie die ik in de nieuwsbrief aankondig om dan op zaterdag 27 mei te eindigen met een opendeurdag met gratis Make & Take
 


Feestmaand: Week 1 (van di 25 april t.e.m. za 29 april)


bij aankoop van min. €25.00 (aan promotie artikelen) 10% korting op
  • alle houten stempels: Whipper Snapper, House Mouse, Penny Black, Different Colors, Inkadinkado, Hero Arts, ... enz. (uitgezonderd A. Renke en Cats on Appletrees)
 
  • alle losse vellen bedrukt Scrapbook papier: Basic Grey, Bo Bunny, Kaisercraft, Pion, Maja Design, Authentique, Making Memories, ATB, Studio Light, ... enz. (uitgezonderd Galeria Papieru Sprinkle) Er is keuze uit meer dan 600 verschillende !
 
  • alle paperpads van 12" x 12" (uitgezonderd Galeria Papieru Sprinkle)
 
  • alle metalen embellishments van Scrap Unlimited en Prima Marketing

en gedurende de hele Feestmaand: voor elke betalende klant nog een klein kadoosje om jullie te bedanken.

Spelregels


Om van deze promoties te genieten zijn er wel enkele spelregels:

De korting geldt enkel hier in de winkel, en enkel op die artikelen die in die week in promotie staan én die op voorraad zijn; bestellingen en reserveringen tellen dus niet mee.

We vragen om een min. bedrag te besteden aan promotie artikelen, vanaf dat bedrag (dus ook als je meer aankoopt) geldt de korting van die week en enkel op die artikelen.
Wil je nog andere artikelen kopen, geen probleem maar daarop geldt de korting dus jammer genoeg niet.

Hopelijk is het zo een beetje duidelijk.
 

Opendeurdag

Op zaterdag 27 mei sluiten we de feestmaand dan af met een opendeurdag met gratis Make & Take.

Maar daar hoor je later nog wel meer over.

En die dag krijgen alle betalende klanten niet enkel een klein kadoosje, maar ook nog iets extra (zolang de voorraad strekt)

Zo, dat was het voor nu, hopelijk tot heel binnenkort !

Groetjes

Inge

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails