zaterdag 28 november 2015

Workshop Zig Clean Color Brush markers

 
Met veel plezier laat ik jullie weten dat de eerste workshop met de Zig Clean Color marker gepland is.  Velen onder jullie willen heel graag ontdekken wat deze nieuwe marker allemaal kan.
 
We starten op zaterdag 23 januari met een basisworkshop waarin we ons richten op verschillende manieren om met deze marker te kleuren en verschillende resultaten te bereiken. We werken dus niet naar afgewerkte kaarten toe. Maar met de ingekleurde afdrukjes en achtergronden kan je thuis heel makkelijk leuke kaarten maken.
 
Nadien komen er vervolg workshops waarbij we verder gaan en andere technieken en mogelijkheden met de markers te ontdekken om ook verschillende stijlen van kaarten te kunnen verkrijgen.
 
Ik laat jullie graag al één mogelijkheid van inkleuren zien, hier verwerkt op een kaart.  Op mijn blog http://acoloredmind.blogspot.com  kan u alvast nog veel andere kaarten terugvinden en er komen er nog meer aan J
 
Er komen dus nog vervolg workshops waarbij we verder gaan en andere technieken en mogelijkheden met de markers gaan ontdekken. Zo leren jullie alles uit deze marker te halen om prachtige projecten te maken.
 
Maar beginnen bij het begin en de basisworkshop. Die staat dus gepland op zaterdag 23 januari waar de eerste groep begint om 10 uur.
 
Deelname aan deze workshop kost 20€.  In principe werkt men met zelf aangekochte markers, maar tegen de betaling van een meerprijs van 5€ kan u markers van mezelf gebruiken. Zo kan u ze eerst uitproberen en kijken of u deze markers even leuk vindt als ik.
 
Er zijn geen specifieke kleuren nodig, we voorzien stempelafdrukken waarin elke kleur kan gebruikt worden.
 
Inschrijven kan via info@intwoefke.be
 
We vragen graag om op voorhand te betalen, pas na betaling is je inschrijving definitief.  Nu de winter voor de deur staat houden we natuurlijk ook rekening met virussen en bacteriën. Daarom dat we het minimum aantal van 5 inschrijvingen aanhouden.  Mocht de groep door het enthousiasme snel volzet zijn herhalen we de workshop met veel plezier opnieuw in de namiddag.
 
Ik kijk er alvast naar uit om jullie terug te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.
 
Groetjes, Veerle
 

2 opmerkingen:

Enny zei

Super-schattig en heel mooi, heb me al aangemeld voor de workshop ! Groetjes, Enny

Nancy zei

Hey Veerle,

Ik wil 'm ook wel volgen...
Snel mijn agenda checken en aan Inge laten weten.. .

Super leuk kaartje trouwens...

Groetjes,
Nancy

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails