zaterdag 1 augustus 2015

Promenade


 
Hoi bloggers,
 
Hi,
 
Ik ga vandaag graag even verder op mijn CAS enveloppekaart die je hier kan terugvinden. Ik ging terug aan de slag met dezelfde stempel maar combineer hem vandaag met de bijhorende stencil.  En dan koos ik er natuurlijk voor om er mijn twist aan te geven en de stencil eens niet te gebruiken zoals het hoort maar gebruik te maken van het “negatieve” gedeelte ^.^
 
Today I want to go a little further with the stamp I used on my CAS envelopecard I made that you can find here. I chose to work with the same stamp again but this time I combined it with the matching stencil. And of course I wanted to give it a twist so I didn’t use it in the traditional way.
 
Dus in plaats van de gaten te gebruiken en deze op te vullen met inkt of textuur koos ik ervoor om het deel van plastiek te gebruiken als stempel.  Je bekomt zo toch dat ietsjes ruwere resultaat waar ik van hou.
 
 Instead of filling in the gaps with ink or texturepaste I chose to use the “negative” plastic as a stamp. This gave me the slightly rougher look I love so much.
 
 
Een heel klein deeltje van de stempel liet ik terugkomen op de voorgrond  dat ik inkleurde met de Zig art and Graphic stiften. En omdat deze stempel zo fijn is drukte ik hem ook nog even volledig af binnen in de kaart.
 
I have put a small piece of the stamp at the front  and colored it in with my Zig Art and Graphic markers. And since the stamp is really nice and fine I stamped him on the inside also to finish the card off.
 
Groetjes – Greetz
 
Veerle
 
Gebruikte materialen / Used materials:
Aquarelpapier
cardstock
Zig art and graphic twin nrs  805 - 85
Stempel/stamp: Penny Black
Stencil : Penny Black
Zwarte fineliner

1 opmerking:

Nancy zei

Hey Veerle,

Vind jouw kaart zo al geweldig! Maar wil ze ook heel snel 'life' geen bewonderen in 'in 't Woefke'...
Dus heb ik alvast een reden om zodra ze terug open gaan, een keertje langs te gaan...
Aftellen!!!

Heb ik nu echt de indruk dat wij de twee enigen zijn die steeds reageren op dit blog? Waar zijn al die creatievelingen die steeds langs komen om te kijken? Laat gerust af en toe een reactie na, da's altijd fijn om te lezen...


Liefs,
Nancy

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails