zondag 6 juli 2014

Lavinia: Fairy washing line

 
Hallo iedereen,
 
Hi everyone,
 
Vandaag zet ik nog eens een kaartje op de blog en zoals jullie kunnen zien ... ik ben nog steeds in de ban van de Lavinia stempeltjes LOL
 
Today I'm putting one of my cards on the blog ... and as you can see, I'm still into the gorgeous Lavinia stamps LOL.
 
Eerst heb ik een mask voor de maan / zon gemaakt en op m'n kaart gekleefd, daarna heb ik de achtergrond geblend met verschillende kleuren Distress inkt. Daar word ik altijd rustig van :)
 
First I die cut a mask for my moon / sun, attached it on the card, and started blending different colors Distress ink on it. I Always get so relaxed doing this :)
 
En daarna ben ik gewoon beginnen stempelen, met Versafine natuurlijk, en in verschillende kleuren.
 
And then I started stamping using different colors Versafine.
 
Ik was niet helemaal tevreden met het resultaat, dus besloot ik een aantal delen in te kleuren met wat Distress inkt en m'n waterpen en voor de details heb ik nog de Atyou spica glitter stiften gebruikt. Nog wat stickles op de sterren en dan enkel nog matten op gekleurde cardstock en voilà m'n kaartje was klaar.
 
I wasn't really satisfied with the result, so I decided to start coloring in some parts with Distress ink and a waterpen and for the details I used the Atyou Spica pens. I added some stickles to the stars, and then I just needed to stick it on colored cardstock and my card was finished !
 
Binnenkort laat ik je nog enkele resultaten zien.
 
Bedankt en tot binnenkort!
 
Inge
 

5 opmerkingen:

scrappyToo ~Veerle zei

Het eerste wat me aantrok was de roze kleur in de achtergrond ( en dat is gek voor me :-) ) maar het klopt helemaal in dit plaatje. Mooi kaartje waarin veel te ontdekken valt, helemaal geslaagd vind ik!

Crealin zei

Waaw Inge, je kaart is prachtig!!!
Die wil ik ook maken, de kleuren die je gebruikt heb maken het geheel zo vrolijk. Echt een prachtkaartje. Dit wil ik ook maken :-)

Vele groetjes,

Lins

Inge zei

Bedankt dames,

Ja ik vond het ook eens leuk om met andere kleuren te werken.

groetjes
Inge

Enny zei

Wauw, weer een prachtige kaart Inge ! Heel toffe kleuren ! Groetjes Enny

Karine zei

Ja een prachtig kaartje is dit en die kleuren , ik ben er helemaal weg van !
Groetjes
Karine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails