dinsdag 1 juli 2014

Kaarshouder

 

 
Hoi bloggers,
Hi bloggers,
Het goede weer komt er aan en dat is dan ook het moment dat we lekker lang buiten blijven zitten. Dus besloot ik deze keer geen kaartje of tag te maken maar een kaarsenhouder. Niets zo gezellig als je ’s avonds in de tuin bij een paar kaarsen kan zitten. En omdat ik er heel hard naar uitkijk om terug aan de zee uit te gaan waaien koos ik voor een zee-thema.
With the good weather coming our way we ‘ll be able to enjoy sitting outside in the garden. So I decided to make something else than a card or a tag: a candleholder to put on the table while enjoying the evening. And since I’m realy looking forward going to the sea I decided to make the sea my theme.
 
Maar niets is natuurlijk definitief. De stempels zijn met stazon gestempeld maar als je nadien de kaarsenhouder opnieuw wil aankleden in een ander thema neem je gewoon wat stazon cleaner en je kan opnieuw aan de slag ;-)
But you can change it really easy: just take your stazon cleaner and start all over.
 
Om wat kleur te brengen heb ik met Viva Inca Gold wat schelpen en het theelichtje (metaal) in het blauw gestoken. En ook bovenaan heb ik op het glas hiermee wat kleur aangebracht.
 
To get some color going I used the viva Inca Gold  to color some shells, the metal of the little tealight and the top of the glass candleholder.

 
 
Groetjes – Greetz
Veerle
 
Gebruikte materialen/ used materials:
 
Glazen kaarsenhouder / glass candleholder
Stempels – stamps: 7 Gypsies
Inkt – ink: stazon – black
Viva Inca Gold: blauw
Schelpen ~ zand – shells ~ sand

2 opmerkingen:

Enny zei

Prachtig, dat theelicht ! En nu maar buiten genieten ! Groetjes Enny

patricia zei

Prachtig!Ik heb het voorbeeld in de winkel zien staan en heb de stempels en de viva inca gold ineens meegebracht.Dit ga ik zeker namaken voor op mijn salontafel.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails