dinsdag 18 maart 2014

Kaart en doosje met konijntjes

 
Hallo allemaal,
 Hi everyone,
Mijn eerste paasprojectje is een watervalkaart geworden met een klein doosje erbij. Ik vond de kleine konijntjes van Memorybox wel schattig voor deze kaart. De achtergrondjes heb ik gemaakt met de Pan Pastels. Het is heerlijk om met met deze techniek te werken. Telkens krijg je weer een ander resultaat.
My first easter project: a waterfall card with a little box. I loved the little Memory Box rabbits and wanted to use them on this card; The background is made with Panpastels. It's fun to work with this technique, you get a different result every time.
 
Het doosje heb ik gemaakt met de Envelop Punchboard en voor de aankleding heb ik dezelfde kleuren en techniek met de Pan Pastels gebruikt. Het doosje is ook heel leuk om je tafel te versieren of om met Pasen een klein geschenkje te geven.
 The little box is made with the Envelope Punch Board and for decoration I used the same colors and technique with the Panpastels; The box is great for decorating the easter table or for a little gift.
Heb je zin om de projectjes van Inge en het designteam in het echt te bewonderen? Spring dan maar eens binnen In 't Woefke. Je komt ogen tekort om alles te bewonderen...
 Do you want to enjoy the projects from Inge and the design team in real life? Go and visit In 't Woefke, you'll enjoy it I'm sure.
Groetjes en tot binnenkort.
Till next time
 
Karine
Materiaal / Used materials:
 
Fluweelkarton, bruin cardstock, geel cardstock
               Distress inkt Brushed Corduroy
               Pan Pastels: Diarlyde Yellow tint, Hansa Yellow Shade, Raw Umber
               Versamark
               Nestabilities Eitjes
               Memorybox Bunny Buddies ,Fuzzy Buddies
                Envelop Punchboard
               Kaiserkraft clear stamps: Chicken Wire, Bubble Wrap

5 opmerkingen:

Sarah - Crea S zei

Zo schattig! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Veerle - A colored mind zei

Hoi,
mooie achtergronden met de pan pastels, ze sprongen meteen in het oog bij mij :-) Leuke combinatie ook van het bruin met het geel en het watervalidee.

Crealin zei

Supermooi gemaakt Karine, kijk ernaar uit om je kaartje en doosje in 't echt te zien.

Groetjes,

Lins x

Patricia Van der Vloet zei

Heel toffe voorbeeldjes!

Groetjes

Patricia

Patricia Van der Vloet zei

Heel toffe voorbeeldjes!

Groetjes

Patricia