donderdag 5 december 2013

Kerstrozen

 
De kerstroos... voor jouw onze Blogbezoeker,
 
A Poinsettia for you our blog visitor,
Samen met een knutselvriendin heb ik deze kerstrozen-uittrekkaart gemaakt. Zij had het model al eens met gewone bloemen uitgewerkt, maar met de Kerst in het vooruitzicht heb ik voor deze creatie gekozen.
Together with a friend I made this flower pot pull-out card. She had already made this model with regular flowers, but now close to Christmas I have chosen for poinsettias.
 
 
Eerst de kaartvorm van de bloempot gesneden in groen cardstock papier. Dan 3x de kerstroos geponst met de mallen van Joy (maar je kan natuurlijk ook de mallen van Poppy Stamp gebruiken)... De blaadjes zijn geponst met de blauwe bladponsjes van Nellie Snellen.. Een wit kaartje gesneden. Op de bovenkant de bloemen bevestigd en tekst erop gestempeld...
 
First I cut the flowerpot from green cardstock paper. Then I die cut 3x the Poinsettia with the die from Joy  (but you can also use the Poppystamp dies)... The leaves were punched with the blue leaf punches from Nellie Snellen ..
I cut a white card from cardstock, attached the flowers at the top and stamped the text.
 
Een zeer leuk projectje om te doen.
 
A very nice little project.
 
Groetjes / Greets
 
Patrice

3 opmerkingen:

Veerle - A colored mind zei

Echt een heel leuk idee en ik zie idd mogelijkheden voor andere feesten, zoals moederdag.

Karine zei

Hoi Patrice, een heel leuk kaartje is dit.., ik wil ook al zo lang eens een bloempotkaart maken ... Maar het komt er maar niet van .
Groetjes karine

Crealin zei

Supertof kerstkaartje! Zo origineel om er een kerstbloempotkaartje van te maken.

Liefs,

Lins