woensdag 20 april 2011

thee- of koffiepot

Dit was een heel leuk projekt om te maken: een thee- of koffiepot. Het deksel kan er gewoon af, zodat je er nog iets leuks in kan steken.

This was a great project to make: a teapot or coffie pot. The lid comes off so you can put something nice in it.

Het papier dat ik hiervoor gebruikt heb is Bazzill voor de basis en versierd met papier van Maja Design, het lijkt wel alsof het er voor gemaakt is!

The paper I used for the base is Bazzill and the design paper is from Maja Design, doesn't it look like it was made just for this?!

Het ontwerp is jammer genoeg niet van mezelf, maar een gekocht snijbestand voor de Silhouette. Ik heb eerst het ontwerp daarmee uitgesneden uit kladpapier, en dan overgetekend op het papier dat ik wou gebruiken, uitgeknipt en in elkaar gekleefd. Voor de koffiepot heb ik het bestand vergroot tot 125%.

Sadly this is not my own design, I bought it as a cuttingfile for my Silhouette. First I cut it out using the Silhouette, but then I used that to draw the parts on the paper I wanted to use, cut it out by hand and used Tacky Tape to glue it together. The coffeepot is the same, I just enlarged the file to 125%.

Ik zou er graag nog 1 voor Halloween en 1 voor Kerstmis maken, en wie weet lukt me dat ook als ik nog eens wat tijd vrij heb :)

I would LOVE to make 1 for Halloween and 1 for Christmas, ideas enough, now I just have to find some free time :)

1 opmerking:

Steffie B zei

Hallo,

Ik heb op de site gekeken waar je deze thee/koffiepot kan bestellen als snijbestand.

Alleen ik heb geen paypal, en ook geen credit card.

Heeft u een manier om toch aan dit snijbestand te kunnen komen??

Alvast bedankt.

Gr. Steffie

Steffie1812@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails