maandag 27 september 2010

Workshop dag HalloweenAh, oktober, 1 van mijn favoriete maanden, de warme herfstkleuren, 's avonds weer gezellig voor het vuur met een dekentje over m'n benen, kaarsjes kunnen terug aangestoken worden, en ........ ik kan zonder problemen m'n slechte karakter nog eens bovenhalen LOL :), want oktober.. is Halloween maand ! Joepie!! (grapje hoor, ik probeer altijd een engeltje te zijn hihi)

En dat gaan we dan ook uitgebreid vieren met een leuke Halloween workshopdag op zaterdag 16 oktober. We maken dit leuke, griezelige Halloween huisje uit grijsbord en papier, dat opengaat als een doosje (hierin kan je een mini album steken of de kaarten die je gemaakt of ontvangen hebt) en als bijkomende verrassing heb je nog de volgende keuze.. met of zonder geluid!
Als dat niet speciaal is! Je zal zien hoe eenvoudig het is om die eerste woordjes van een kind vast te leggen in je scrapalbum, of het spinnen van je lievelingskat, het blaffen van je hond, .... de mogelijkheden zijn eindeloos en zo leuk voor later.

De bedoeling is dat we er samen een leuke dag van maken, gezellig babbelen met drankjes, lunch, en nog enkele lekkere verrassingetjes.

En voor die mensen die niet zo voor Halloween zijn, dit model kan je thuis gemakkelijk namaken voor Kerstmis, of voor iemand die gaat verhuizen of verbouwingen doet, ... laat je fantasie maar werken.

Dus, ben je geïnteresseerd? Wil je een ontspannende, maar leerrijk dagje doorbrengen met andere scrappers en veel plezier maken? Aarzel dan niet en contacteer ons voor inlichtingen en reservaties. Je kan nog inschrijven tot en met 9 oktober, deze workshop vraagt immers nogal veel voorbereiding.

Tot binnenkort!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails