maandag 31 mei 2010

Nieuw binnen

Hallo iedereen,

Maandag, een vrije dag, maar toch nog heel hard gewerkt, kijk maar eens naar al die leuke artikelen die zijn binnengekomen !

Hi everyone,
Monday is our day off, but we've been working really hard, look at all the new lovely toys that arrived in our store !

Eerst nieuwe mallen van Sizzix, de Alterations, zowel embossing folders (zoals die van Cuttlebug) als snijmallen voor de Big Shot, ontworpen door Tim Holtz. Ze zijn er nog niet allemaal, enkele staan nog in backorder, maar we hopen dat ze snel komen.
First some new dies from Sizzix, Alterations, designed by Tim Holtz. Not all have arrived yet, but we hope they're here soon.
En dan nog een hele hoop stempels, de ene al leuker dan de andere!!
Eerst de Whipper Snappers, die wou ik al heel lang in huis nemen, en het is me eindelijk gelukt! Zijn ze niet schattig?!!!! Ideaal voor het inkleuren met bv. Distress inkt.
Next a lot of stamps, first Whipper Snapper, something I wanted to buy for a long time, and it finally happened. Aren't they just the cutest thing ever?!!! Ideal for coloring with for example Distress inks.

En dan nog een hele lading House Mouse en Happy Hoppers (sorry voor de mindere kwaliteit van de foto's, het is niet altijd zo makkelijk met het licht en de weerspiegeling)
Next are the House Mouse and Happy Hoppers (sorry for the poor quality of the photo's, it wasn't easy with the reflections)Terug in de winkel, the Spica Atyou pennen, prachtige glitterpennen, niet zomaar met glitter, maar met echte glasdeeltjes zodat je een schitterend resultaat krijgt, en een fijne schrijfpunt. Ideaal voor o.a. het afwerken van stempelafdrukjes, ze drogen snel en vegen zo goed als niet uit. Nieuw is wel de 2de set met prachtige pastel- en aardetinten.
Back in store, the Spica Atyou pens, they contain very small glass partikels, and a fine writingpoint. Ideal for finishing your projects, they have a fast drying time and almost never smudge. New is the 2nd set with pastel and earthtones.


Ook nieuw zijn deze leuke ruffle lintjes, in 6 verschillende kleuren. Ze worden verkocht per halve meter.
Some new ruffled ribbons in 6 colors.

En dan nog een handig verzorgingssetje om je slechtwerkende ponsen te smeren, aan te scherpen, enz.
A set to revitalise your punches.

En dan als laatste nog leuke charm hangertjes Hand Made in zilver en goud, ideaal voor op kaarten e.d.
And last but not least, some cute charms Hand Made, ideal for cards and other projects.
Voor de rest zijn ook de distress inkten en re-inkers weer aangevuld, het loont dus weer de moeite om eens langs te komen.
Er zijn ook nog enkele artikelen die al in pre-order besteld zijn en hopelijk kunnen we die snel laten zien, maar dat is voor later.
Tot binnenkort !

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails