woensdag 26 augustus 2009

Workshop: Staande Pop-up kaart

September komt er weer aan, net zoals alles beurzen en nieuwigheden die de firma's voor ons in petto hebben.
September is on it's way, just like all the craftfairs and new products that are being shipped to us by the manufacturers.

Hoog tijd dus voor nieuwe workshops en de eerste geef ik op vrijdag 4 september a.s. en begint zoals gewoonlijk om 19.00u.
So it's high time for some new workshops and next week Friday September 4th we start as usual at 7.00PM

En wat gaan we maken? Staande Pop-up kaarten. En geen nood, ze kunnen netjes in een enveloppe :)
And what's on the menu? We're going to make standing up Pop-up cards, and don't worry, they'll fit nicely in an envelope :)

De eerste is een rechtopstaand model met papier van Teresa Collins, in dramatische kleuren roze en zwart en natuurlijk wat glitter !
The first one is a portret style model with Teresa Collins paper, in dramatic black and pink (with the necessary bling!)


De 2de kaart die we gaan maken is een liggend model en is gemaakt met het frisse papier van Daisy Bucket
Our 2nd card is a landscape model in the fresh colours of Daisy Bucket papers
Dus heb je interesse in deze workshop en wil je gezellig meedoen? Schrijf je dan snel in, want denk eraan, de plaatsen zijn beperkt.
So are you interested in this workshop? Want to have some fun? Sign in quickly and remember, the number of participants is limited !


De rest van de workshoplijst is bijna in orde, dus hou jullie mailboxen en deze blog in het oog
The rest of the workshoplist follows soon, so keep an eye out for more news !

zondag 23 augustus 2009

Mannenkaart met gears

Het is niet gemakkelijk om een mannenkaart te maken, maar deze is wel geslaagd vind ik.
De kaart is uit dubbelzijdig papier gestanst met een sizzix XL mal, daarop zijn 3 chipboard gears van Maya Road bevestigd die met mini misters gekleurd zijn.

It 's not always easy creating cards for men, but this one I really like, clean and simpel.
The card is made out of doublesided paper with a Sizzix Xl die, and on top I placed 3 chipboard gears from Maya Road, they were colored with mini misters.

donderdag 20 augustus 2009

Verjaardagskaart


Een simpel maar elegant verjaardagskaartje, gemaakt met een stuk transparante sheet, lint en een ribbonslide van All My Memories. De ponsen die ik gebruikt heb zijn van Fiskars en Martha Stewart.

A simple but elegant birthdaycard. I used a transparant sheet, some ribbon, a ribbonslider from All My Memories, and some border punches from Fiskars and Martha Stewart.

woensdag 12 augustus 2009

Cards Magazine
De vakantie is voorbij en we zijn weer hard aan het werken in het hondenkapsalon, gelukkig heb ik deze zaterdag vrij met moederdag om te bekomen :)

Sinds enkele maanden verkoop ik het magazine Cards, eigenlijk is het geen magazine, maar een echt boekje met prachtige foto's met de vermelding van welk materiaal ze gebruiken en héél weinig advertenties. Echt de moeite om inspiratie op te doen.
Nu ben ik op zoek naar 1 persoon die een abonnement van een klant van mij wil overnemen (ik moet deze boeken nl. per 6 aankopen).

Heb je hier interesse in? Kom dan gerust eens langs (dan kan je ineens het boek rustig bekijken) of stuur me een mailtje of bel ons tijdens de openingsuren.

Vanaf volgende week is de nieuwe workshoplijst hopelijk ook weer in orde en dan laat ik hier zeker enkele foto's zien zodat jullie weten welke leuke projekten jullie weer kunnen verwachten.

Vergeten jullie ook de workshop van het mini album in canvas niet?

maandag 3 augustus 2009

mini album canvas

Het wordt een leuke les waarin we met karton, canvas en prachtig papier van GCD studio's een boekje in een boek gaan maken.

Hier alvast enkele foto's (ik heb geprobeerd de foto's zo klaar mogelijk te maken, maar geloof me, in het echt is het veel mooier)

Zo ziet het boek eruit als het dicht is (tussen haakjes, weten jullie dat we een ruim assortiment slotjes hebben voor albums? en aan zeer democratische prijzen!)
Als je het opent, dan zie je dit, in het midden zit het mini album.Dit is het boekje (op de foto ziet het er groter uit dan het is in vergelijking met de vorige foto, hmm :))En om jullie een idee te geven van de binnenkant en wat je er thuis van kan maken, hier enkele sfeerfoto's, maar welke foto's jullie erin gaan verwerken, kiezen jullie natuurlijk helemaal zelf)

De deelnemers aan deze workshop kunnen de kleur van de cardstock en het lint zelf bepalen, de rest blijft hetzelfde als op de foto's.
Heb je interesse in deze workshop? Stuur dan even een mailtje of kom volgende week eens langs als de winkel terug open is. De workshop gaat door vanaf 4 personen, en er is nog ruim plaats :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails