maandag 29 juni 2009

Een simpele vlinderkaart

Vandaag een heel simpel kaartje gemaakt met scrappapier van Daisy Bucket. De vlinder is gemaakt met een Quickutz mal.
De swirls van de vlinders op het achtergrondpapier zijn nog wat benadrukt, daarvoor ben ik met een lijmpen over de swirls gegaan en heb ik er heel fijne zilveren glitter overgestrooid.

Today I'm showing you a very simple card made with Daisy Bucket paper. De butterfly was done with a Quickutz die.
I used a gluepen on the swirls from the butterflies in the background and then I added some very fine silver glitter and let it dry.


vrijdag 26 juni 2009

nieuw binnengekomen

Ja ja, er is weer leuk nieuw "speelgoed" binnengekomen zo net voor het weekend :)
Allereerst nieuwe Sizzix mallen: nog een 3D popup van Karen Burniston - de strandstoel -, Clear stamps met gezichtjes - altijd leuk en niet alleen voor de sizzix body om poppetjes te maken, maar ook voor op bloemetjes, zonnetjes, ...- en dan natuurlijk ook een heel deel Hello Kitty's.

En wat vinden jullie van de nieuwe lading Martha Stewart ponsen? Ons assortiment wordt al flink uitgebreid en nog steeds zijn ze niet allemaal binnengekomen :)
Maar geloof me, ook deze zijn weer prachtig!

Hopelijk volgt de rest snel, we houden jullie op de hoogte
Nog een prettig weekend !

maandag 22 juni 2009

Stempelkaarten met Gesso techniek

Vandaag laat ik jullie enkele kaarten zien waar ik de achtergrond met de Gesso techniek heb gemaakt die ik volgende zondag in de workshop van het Jute Mini album ga uitleggen (zie 2de foto bij het jute album). Voor de rest heb ik distress inkt en een heleboel stempels gebruikt.

Today I'll show you some cards I made, the background is made with the Gesso Technique I'll explain next sunday here in our workshop Jute Mini album (see 2nd picture of the mini album). I also used distress inkt and lots of stamps.

Hier is de achtergrond wat verdrongen door de fellere kleuren, de stempels die ik hier gebruikt heb zijn van Tim Holtz die net zijn binnengekomen.

Here the background isn't very visible because of the bright colours, but trust me, it's there :) the stamps I used are from Tim Holtz that came in our store last week.


Hier zie je de achtergrond weer duidelijker (de tabelletjes), en naast de Tim Holtz stempels heb ik ook een stempel van Artemio gebruikt.

Here you see the background clearer (the numbers in the background ). Again I used Tim Holtz stamps but also a stamp from Artemio

woensdag 17 juni 2009

nieuw in de winkel

Vandaag is er weer een grote bestelling binnengekomen met heel wat nieuwigheden en die wou ik jullie hier al even voorstellen zelfs nog voor alles in de winkel ligt :)

Stempels: weer heel wat nieuwe stempels van Tim Holtz en Darkroom sets, deze laatsten moeten nog wel op EZ foam of zo gemount worden. Jammer genoeg was zoiets er vandaag nog niet bij

Martha Stewart ponsen:
Eindelijk zijn ze er (of toch al een deel, de rest wordt nog nageleverd, ze zijn zo goed en populair dat de leverancier en fabrikant niet kan volgen) en ook 2 fijne lintjes, per halve meter te koop in de winkel zoals gewoonlijk (we hebben trouwens een ruime collectie lintjes per rolletje of per halve meter te koop)

Inkt: Gluepad en aparte re-inkers, Versamark en aparte re-inkers en dan nieuw de Versamark Dazzle in Frost en Champagne, Versafine black onyx en van Spellbinders de Impressabilities om te embossen met een Cuttlebug of Big Shot


Diverse: stikkers, Tim Holtz metals en mini masks, acetate sheets, diecut sheets, splitpennen,...

Petaloo Flowers: Het lijkt wel een bloemenwinkel met al deze mooie bloemen in de meest prachtige kleuren van groot naar klein in foam, stof, enz . Kijk zelf maar...


dinsdag 16 juni 2009

jute mini album

Zoals beloofd hier enkele foto's van de volgende workshop op zondag 28 juni: het jute mini album.

As promised here some pictures for our next workshop on sunday June 28

Deze workshop staat helemaal in het teken van karton, jute en stempelen, met vele technieken en materialen. Voor de geïnteresseerden, het voorbeeld staat hier in de winkel, je kan het altijd in het echt komen bekijken.

Het belooft weer een heel gezellig dag te worden en s' avonds gaat iedereen met z'n afgewerkte boekje naar huis, ten minste dat is toch de bedoeling, dat het afgewerkt is :)

This workshop is all about cardboard, jute and rubber stamps, with lots of tips and materials and in the evening everyone goes home with his finished album, at least that's the plan :)

vrijdag 12 juni 2009

workshop: kaarten met metaal

Vanavond is het weer zover, dan hebben we hier in onze winkel weer een leuke workshop.

We gaan nl. werken met gluefoil, een metaal in 2 kleuren dat je kan ponsen, scheuren, knippen,...enz.

We maken volgende 3 kaarten in de workshop:


Tonight we're having a new workshop, we'll be making cards with gluefoil. Gluefoil are metal sheets in 2 colors, with an adhesive on the back, that you can punch, tear, cut, ...etc.
These are the 3 cards we're going to make:
Here are some aditional examples of what you can do with it.

Naast de kaarten die we in de workshop maken heb ik nog enkele voorbeeldjes gemaakt die ik jullie hier wil laten ziendonderdag 11 juni 2009

Mijn naam is Inge Laurent en ik ben zo gelukkig geweest om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken.
Zo ben ik eerst begonnen met een hondenkapsalon en dierenwinkel, dieren zijn immers altijd heel belangrijk voor mij geweest, en dit leek dan ook de beste keuze. Als kind was ik ook al altijd creatief bezig net zoals mama, zo maakten we o.a. kaartjes , kralenboompjes en knutselden we dingen in elkaar en dat is nooit veranderd :)
Toen ging ik in 2001 met papa op vakantie naar Amerika. Samen met een vriendin die daar woont gingen we naar enkele grote hobbywinkels en daar ontdekte ik prachtig papier, het bleek scrappapier te zijn en dat kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik nam het mee naar huis als kadootje voor mama en zo is onze passie voor het scrappen begonnen dat ik combineer met m'n passie voor dieren, mijn huisdieren zijn mijn geliefde scraponderwerp en spelen dan ook meestal de hoofdrol in mijn projektjes.
Al heel snel werd duidelijk dat er hier niet zoveel te vinden was en in 2003 heb ik mijn hondenkapsalon en dierenspeciaalzaak uitgebreid met scrapmateriaal dat ik o.a. rechtstreeks uit Amerika importeer en het geven van workshops. Ondertussen zijn we al enkele jaren verder en is ons aanbod behoorlijk uitgebreid, het werd zelfs zo erg dat we zelf het overzicht verloren en begin januari hebben we onze winkel helemaal hernieuwd tot een waar scrapparadijs.
Wekelijks worden en nieuwe artikelen geleverd en raakt onze winkel steeds voller :)
Hier enkele sfeerbeelden:

Een deeltje van ons assortiment papier

Bazzill papier: we hebben ongeveer 225 verschillende kleuren, zonder de speciale cardstock erbij te rekenen zoals de swiss dots en double dot van Bo Bunny


Onze houten stempels

Onze clear stamps, jammer genoeg hebben we niet genoeg plaats om alles open te hangen, en hangen ze voor elkaar :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails