vrijdag 18 september 2009

Promotie: Quickutz Silhouette SD


Hallo iedereen,
Quickutz de leider in tools en mallen voor stansfiguren heeft sinds enkele jaren ook een digitaal snijtoestel, de Silhouette.

Een digitaal snijtoestel dat je eenvoudig aan je computer aansluit zoals een printer, alleen print het geen figuren, maar snijdt het papier en vinyl in vormen uit tot een grootte van ongeveer 20 cm breed. En nu met deze nieuwe versie kan U ook de silhouette meenemen naar crops en zonder computer (met SD kaart) titels en figuren uitsnijden (voor het ontwerpen heeft U nog wel een computer nodig)

De silhouette heeft ook een optisch oog, zodat je figuren kan uitprinten met je printer en dan laten uitsnijden door de silhouette.

Het voordeel van dit toestel ten opzichte van andere op de markt is de ongeëvenaarde klantvriendelijkheid van de firma én het feit dat je geen cardridges of iets dergelijks moet aankopen om figuren of tekst uit te snijden. Elk lettertype (ttf) op je computer of dat je kan downloaden, kan gesneden worden, je kan figuren aankopen online, maar je kan ook zelf designs ontwerpen of gratis downloaden van het internet.

Voor meer informatie over de silhouette kan U op de officiële website terecht: http://www.silhouettemachine.com/default.aspx

Op dit moment heb ik een interessante promotie:

Bestel dit toestel in voororder voor eind september 2009 en betaal i.p.v. €299 nu slechts €245.95
Let op ! deze aktie geldt alleen voor pre-orders!
Levering wordt verwacht half oktober (mits alles op voorraad is en de douane meewerkt :))
Graag bij bestelling een voorschot te betalen hier ter plaatse in de winkel of via overschrijving.

Zoekt U andere produkten van Quickutz? Hebben we het niet in voorraad? Geen probleem, geef ons een seintje en dan kunnen we het meebestellen. De contactinformatie vindt U in de kolom hier links.Om U een idee te geven wat de silhouette eventueel kan: op deze kaart ziet U een spinneweb achtergrond uitgesneden uit Bazzill cardstock met de QK Silhouette.

Lekker griezelig hè ! Tja, ik ben dan ook al volop met de Halloween bezig, binnenkort zie je hier wel meer Halloween ontwerpjes verschijnen.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails